0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Vacatures

02 oktober 2017

Vacatures bij van Westen mannen. Grijp je kans!

Werken in de grootste mannenmodewinkel van Zeeland? Grijp nu je kans, want we hebben VACATURES die misschien precies bij jou passen!

We hebben een VACATURE voor een FASHION ADVISEUR (M/V), die onze klanten enthousiast en met kennis van zaken kan adviseren. Door de brede klantenkring is het bijzonder afwisselend, want het ene moment adviseer je iemand die op zoek is naar de nieuwste trendy jeans, het andere moment help je iemand die een kostuum zoekt voor zijn werk. Van Westen mannen heeft een enorme keuze aan mooie merken voor mannen, dus het is heerlijk om daarmee te werken. Aantal uren in overleg.

De tweede vacature is een combinatie van FASHION ADVISEUR (M/V) en GOEDEREN ONTVANGST. Dit laatste houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het logistieke proces van goederen ontvangst, uitpakken, prijzen en het labellen van alle kleding. Aantal uren in overleg.

Grijp nu je kans en solliciteer bij deze dynamische winkel in Zaamslag.  Van Westen mannen ontving in december 2016 de titel BESTE WINKEL VAN ZEELAND.

We zijn op zoek naar jonge, enthousiaste mensen, die een klik met mode en mensen hebben...

Stuur je volledige sollicitatie, met actuele foto, naar [email protected], t.a.v. Johan van Westen. Dat e-mail adres kun je ook gebruiken voor vragen over deze vacatures.




« Terug naar overzicht

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters