• snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Tweede prijs van Westen mannen Retail Excellence Award

12 juli 2018

Mooie prijs voor van Westen mannen!

Van Westen mannen uit Zaamslag is maandag 9 juli in de Westergasfabriek in Amsterdam in de prijzen gevallen, tijdens de uitreiking van de Dutch Retail Awards. De winkel behaalde de tweede prijs in de categorie Retail Excellence, een prijs voor gevestigde retailers die al meer dan 25 jaar bestaan en die zich blijven vernieuwen, inspelen op de trends van nu en zich onderscheiden met langdurige klantenbinding.

Van Westen mannen moest alleen de grootste winkel van Nederland (Van Tilburg uit Nistelrode) voor zich laten gaan. Het commentaar van de jury: `Een bezoek aan de grootste mannenwinkel van Zeeland is een echte beleving. Van Westen mannen is een koploper van de retailbranche, waar anderen veel van kunnen leren.`

Het van Westen mannen team is uiteraard zeer blij met deze lovende woorden. De prijs is een stimulans om zich elke dag in te zetten voor de klanten, met mooie mannenmode en een inspirerende winkel.


« Terug naar overzicht
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters