MEN IN THIS TOWN Lennard de Ridder

15 november 2018

De serie MEN IN THIS TOWN gaat verder met Lennard de Ridder

De serie MEN IN THIS TOWN is een succes, er melden zich zelfs spontaan mensen aan om mee te doen, erg leuk.

Deze keer staat youn professional Lennard de Ridder in de schijnwerpers. Lennard wilde graag meewerken aan deze campagne, deze keer in een echte business sfeer. Het is weer een gave foto geworden, deze keer gemaakt bij het stadhuis van Terneuzen, een mooie omgeving voor deze strakke en stijlvolle foto. Ook deze foto is weer gemaakt door Klaske Kuperus Fotografie.

En gezien het succes van deze serie zullen er nog meer van Westen mannen klanten volgen, want wat zijn er veel mooie, bijzondere of stoere mannen in onze regio...

Hieronder het blog dat fotografe Klaske Kuperus schreef over de fotosessie met Lennard:

M E N I N T H I S T O W N – take three 🎬 | BLOG
Reclamecampagne voor Van Westen mannen – Zaamslag

We zitten lekker in het zonnetje op het terras bij Mia's in Axel.
En terwijl we genieten van een koffietje en het heerlijke weer, vertelt hij honderd uit.
… “We kunnen ook ergens koffie drinken en de shoot bespreken”, appte hij bij ons eerste contact, “dat lijkt me makkelijker dan via mail of WhatsApp”. Ik vond dat een uitstekend idee! We spraken meteen af voor de volgende dag. Lennard de Ridder is geen man die ergens gras over laat groeien.

Toen ik hem aan zag komen op zijn fiets was er niet meteen iets dat me opviel.
Maar dat is snel veranderd. Tegenover me zit een enthousiaste, gedreven jongeman die weet wat hij wil, hoe hij dat kan bereiken en die niet te beroerd is om daar hard voor te werken. Die kansen grijpt door in het diepe te springen. Met zijn 22 jaar heeft hij het al geschopt tot export manager, met oost Europa als afzetmarkt. Een dappere, Hollandse kerel met een nuchtere Zeeuwse inborst. Een man naar mijn hart.
Zijn bruine ogen stralen me tegemoet terwijl hij vertelt en als hij zijn witte tanden bloot lacht gaat zijn hele gezicht open. ‘Wat een mooie kerel ben je’, denk ik.

Ik hou ervan als mensen trots zijn op hun roots en met liefde praten over de streek waar ze zijn opgegroeid. Zoals Lennard, die de hele wereld over gaat maar toch altijd weer thuiskomt in Zeeuws Vlaanderen. Die in zijn hoofd de grootste plannen heeft, maar met zijn voeten vast geworteld blijft in de Zeeuwse klei. Die volgende week naar New York vliegt, en de week daarna weer naar oost Europa om van alles te ondernemen, maar pas echt leeft als hij over de zeedijk loopt, de Westerschelde ruikt en de zeebries in zijn haren voelt.

En dat moet het dus worden, daar zijn Lennard en ik het snel over eens. De look en feel van deze Men in this Town wordt the best of both worlds: Lennard, strak in het pak, als de ondernemende export manager die hij is, maar met zijn voeten op de trappen van het Terneuzense stadhuis en op zijn geliefde Terneuzense zeedijk. Daar, waar hij de wind kan voelen en de zee kan ruiken.

20 Oktober is het zover. Ons ontmoetingspunt is deze keer Dock-M mannenmode op de Markt in Terneuzen. We worden gastvrij ontvangen met koffie en een gezellige klets door Marco en Carolien.
Johan, Wouterien en ik zijn weer helemaal klaar voor het inmiddels vertrouwde ritueel en Lennard staat te popelen!
Johan heeft een prachtig blauw pak van Dutch Dandies voor hem uitgekozen, met een bruine das en een stijlvolle grijze overjas. De attachee-tas maakt het plaatje compleet. Onze jonge Zeeuw is in no-time omgetoverd tot een snelle businessman. De shoot kan beginnen!
We starten op de zeedijk. Lennards blik gericht op de Schelde en de strakke lijnen van het Waterfront op de achtergrond. En daarna verhuizen we naar het Stadhuis. Ondertussen legt Wouterien ‘the making of’ weer vast met haar mobiel.
En man man, wat is dit weer genieten, want wat heb ik weer een TOP-model voor mijn lens! Lennard snapt het helemaal! Als een doorgewinterde acteur volgt hij soepeltjes mijn regie. Hij hangt lekker de zakenman uit en ik schiet de ene pakkende plaat na de andere. Het lijnenspel van het stadhuis brengt op de achtergrond de snelle, dynamische sfeer die we zoeken. En als Johan, Lennard en ik de foto’s bekijken op de display van mijn camera, weten we dat we het weer geflikt hebben. Héle gave foto’s, met een totaal andere look dan take one en two.
Men in this Town 3 is in the pocket!

« Terug naar overzicht
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide