• snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

MEN IN THIS TOWN ERIC TISSINK

17 mei 2019

Een nieuwe en erg gave foto in de campagne MEN IN THIS TOWN

Wat is het een mooie campagne geworden, de hele serie MEN IN THIS TOWN. Van Westen mannen op een bijzondere manier in beeld gebracht. De laatste foto was een hele bijzondere, niet in de laatste plaats vanwege de kleding die we lieten zien (een colbert uit de pop up store van CG Club of Gents). Maar ook de locatie was bijzonder en het model, Eric Tissink, paste perfect in het hele plaatje.

Hieronder weer het blog dat fotografe Klaske Kuperus schreef over deze fotosessie...

M E N I N T H I S TO W N - final take|BLOG
Campagne voor Van Westen mannen - Zaamslag
met échte die-hard van Westen klanten.
24-04-2019

“De laatste Men in this Town wordt spraakmakend”, vertelt Johan. Zoals altijd werkt zijn enthousiasme aanstekelijk.
“We gaan een stap verder met de kleding van CG - Club of Gents. Een heel hip en trendy merk, qua stijl geïnspireerd op Savile Row.”
Savile Row staat bekend als "the golden mile of tailoring”. Het is een straat in de Londense wijk Mayfair, waar je alleen maar iets te zoeken hebt als je een vette bankrekening bezit en je het jezelf kunt veroorloven om je door een kleermaker een bespoke maatpak te laten aanmeten.

“Ik wil proberen om een model en locatie te vinden waarmee we deze sfeer kunnen neerzetten.”
Johan laat me een aantal fashion-foto’s zien van CG en ik snap de sfeer waar hij naar op zoek is. Een beetje over de top urban dandy. Als we de juiste locatie weten te vinden wordt dit, zonder twijfel, een eyecatcher! Een paar dagen later laat Johan me enthousiast weten dat model en locatie gevonden zijn en ik maak een afspraak om beide eens even van dichtbij te gaan bekijken.

Langzaam rij ik de Verlengde van Steenbergenlaan in Terneuzen in, op zoek naar een pand dat wordt verbouwd. Een grote stofwolk, veroorzaakt door slijpwerk, markeert de locatie waar ik moet zijn. ‘Oh wat gááf’, denk ik, als ik zie dat het gaat om de oude schuur waar ik zelf stiekem altijd al een beetje verliefd op was en mooie bestemmingen voor droomde. Die voormalige boerenschuur wordt nu dus “Stal 13”, het nieuwe kantoor van de mannen van In Zaken. Wat een bofkontjes!

Als ik mijn auto heb geparkeerd en door de oude staldeuren binnen stap wacht mij nog een verrassing. Een mooie jongeman met een open gezicht en een innemende lach stapt op me af. “Wat kom jij me bekend voor!”, denk ik. En als we elkaar de hand schudden besef ik pas dat Eric Eric is, en dat ik de mede-eigenaar van In Zaken en het laatste model van de serie Men in this Town ken. Dat is leuk!
Vol trots loodst Eric me rond en het pand overtreft mijn verwachtingen. Een prachtige, lichte, hoge ruimte waarin gelukkig voldoende authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Het nieuwe, stoere staal en de strakke trap combineren prachtig met de schitterende oude balkenconstructies, de oude deuren en muren. Wat zal dat een feest worden om in deze ruimte te mogen werken! Tegelijkertijd zie ik dat er nog veel moet gebeuren en dat het een uitdaging gaat worden om om de ‘verbouwingsruis’ heen te werken. Maar tussen het stof, het puin en de vele bouwmaterialen sta ik met een grote smile op mijn gezicht te popelen om aan deze shoot te beginnen!

Op de ochtend van de shoot komen we voor de laatste keer samen bij Van Westen mannen om de shoot te bespreken. Johan helpt Eric in de gave outfit van CG. Het kekke kolbert in een brede steenrood met gebroken witte streep is een echte eyecatcher. Super als je als bruidegom eens iets anders wilt dan standaard, of als je niet bang bent om bewonderende blikken te vangen op een feest, een zonnig terras of boulevard.

Wouterien, die ‘the making of’ weer gaat vastleggen is inmiddels ook gearriveerd en samen rijden we naar Stal 13. Deze locatie is niet te vergelijken met die van de voorgaande shoots. En het blijkt inderdaad een uitdaging om in de nog duidelijk aanwezige verbouwing een plek te vinden die qua beeld past in de serie en een rustige achtergrond biedt voor het hoofdshot van de folder. Af en toe moeten er wat gipsplaten, steigers of elektriciteitsbuizen versleept worden, maar dat drukt de pret niet. En voor de sfeerfoto's mogen ze ook gewoon een rol spelen in het beeld. Topmodel Eric, de bijzondere locatie met het snufje urban, de gave kleding van CG en onze fijne en soepele samenwerking leveren opnieuw een geweldig mooie serie op voor Men in this Town.

Lieve Johan, Wouterien en Peter, nogmaals hartelijk dank voor jullie vertrouwen en deze geweldig mooie opdracht! Ik heb er zo van genoten!

Roel, Wesley, Lennard, Dion, Harold en Eric, jullie waren stuk voor stuk meer dan topmodellen en bovendien hartstikke fijne mannen om mee te werken. Ik voelde me vereerd!
Men in this Town, dit was de laatste … wat was het goed, mooi en leuk!

« Terug naar overzicht
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide
Filters