SHOCKLY
Filters

Categorieën

Merken

Verwijder alle filters
×

SHOCKLY

Filters

Shockly

Een nieuwkomer uit Italië, het merk Shockly. Anders dan de naam doet vermoeden zijn de artikelen van Shockly niet shockerend, maar wel heel erg origineel. Shockly wijkt duidelijk af van andere merken en vaart een eigen koers en die is zeer leuk om te zien.

Optimisme

Je wordt blij als je de kleding van Shockly ziet. Prachtige kleuren, mooie stoffen, fleurige stiksels, je proeft het optimisme in deze collectie en dat werkt aanstekelijk. Het is duidelijk dat de ontwerpers van Shockly optimisten zijn en dat voeren ze door in hun collecties.

Shockly is Italiaans

Shockly is een Italiaans merk en dat zie je aan alles. Natuurlijk is de pasvorm mooi aansluitend, maar zeker niet te slank. En omdat je kunt kiezen uit maat Medium tot en met Extra Extra Large is er altijd een maat die jij past.

Bestel nu Shockly


Probeer nu het merk Shockly eens. Dat gaat natuurlijk ook prima via onze webshop, waar je veilig en vertrouwd koopt, met een betaalmethode die je zelf kiest. Verzending is gratis vanaf € 50 en met retouren zijn we ook niet moeilijk, tot 14 dagen na aankoop kun je een retour aanmelden. Wil je dan toch liever in de winkel komen passen dan ben je uiteraard ook van harte welkom, je kunt dan gelijk meer passen van dit leuke merk uit Italië.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide