0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
Korte broeken

Korte broeken

91 gevonden artikelen
Filters
Filters

Korte broeken, oftewel shorts

Wat een verandering de laatste jaren. Werden korte broeken vroeger alleen gedragen op vakantie, tegenwoordig zijn ze ook heel vaak thuis en op straat te zien. Misschien ook wel door de klimaatverandering, maar zeker ook door het meer casual kleedgedrag, waardoor het heel normaal is om in korte broek te verschijnen.

Comfortabele pasvorm

Omdat korte broeken toch voornamelijk bij warm weer worden gedragen, moet de pasvorm comfortabel zijn. Daarom veel stretch kwaliteiten, meestal in katoen of katoen met linnen. Helemaal nieuw zijn de korte broeken die zijn afgeleid van de jogging broeken. Dat is wel het summum van comfort.

Veel keus in korte broeken

Van Westen mannen heeft een wel heel grote keus in korte broeken, uiteraard voornamelijk in het voorjaar en de zomer. We noemen dan de bekende merken PME Legend, Cast Iron, Butcher of Blue, Genti, Vanguard, State of Art en Meyer. Maar er zijn er nog veel meer.

Korte broek online kopen


Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.