0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Ruilen en retourneren

We proberen je zo goed mogelijk te helpen in de webshop, maar het kan gebeuren dat een artikel niet naar je zin is, of niet past. Je kunt het dan terugsturen, samen met een ingevuld retourformulier dat je bij de zending hebt gekregen, of dat je per e-mail kreeg als een artikel rechtstreeks van de fabrikant afkomstig was. Stuur het artikel altijd terug naar de winkel in Zaamslag, ook artikelen die je via de fabrikant ontving. Het retouradres is: van Westen mannen, Plein 10-11, 4543 BH Zaamslag. Ben je het retourformulier kwijt, of heb je het niet ontvangen, dan kun je deze hier vinden.

Artikelen die je in onze webshop hebt gekocht kun je, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen retourneren. Dat geldt ook voor artikelen die je in de opruiming kocht, of in een aanbieding. Na de melding van retour heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen daadwerkelijk retour te sturen. Dus als we binnen 14 dagen na levering van de goederen geen melding van retourzending hebben ontvangen, is de aankoop definitief. Natuurlijk kun je de kleding passen, maar het spreekt voor zich dat kleding die gedragen is niet retour gestuurd kan worden. Doe ook altijd de originele verpakking en etiketten bij de retourzending. Als je een artikel hebt geretourneerd en je hebt aangegeven dat je er geen ander artikel voor in de plaats wilt hebben, dan wordt het aankoopbedrag terugbetaald, in ieder geval altijd binnen 14 dagen. Voor die terugbetaling wordt in de regel hetzelfde betaalmiddel gebruikt waarmee je ook het artikel hebt betaald, tenzij je een andere terugbetaling vraagt. Let op: retourzending van artikelen is op eigen kosten, zoals aangegeven bij je aankoop.

Heb je iets besteld, maar wil je deze aankoop alsnog annuleren, en het artikel is nog niet verzonden, dan wordt de bestelling stopgezet en je aankoopbedrag, inclusief eventuele verzendkosten, direct terugbetaald. Wij hanteren het zogenaamde herroepingsrecht, dat geldt in de algemene voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk.
Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters