0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
Trouwkostuums

Trouwkostuums

35 gevonden artikelen
Filters
Filters

Laten we het hebben over jouw trouwdag...

Als de datum van je bruiloft is bepaald ga je natuurlijk van alles regelen, waaronder je trouwpak. Welk pak past bij jou, wat vind je mooi en waar sta je goed mee? Dat zijn precies de vragen waar je een specialist als van Westen mannen bij kunt gebruiken. Laten we het dus hebben over jouw trouwdag. Als één van de grootste mannenmodewinkels van Zeeland hebben we genoeg kennis in huis als het gaat om trouwpakken. Al 100 jaar en dat merk je.

Trouwafdeling

De trouwafdeling bevindt zich op de eerste verdieping. Hier zie je de nieuwste trouwpakken van Immediate, Roberto Vincentti, Good Manners en Your Own Party van CG Club of Gents. Wat je smaak ook is, trendy, klassiek of extravagant, je zult zien dat je hier alles vindt voor jouw mooiste dag.

Maatpak

Heel gaaf is het om je eigen pak te laten maken, de mogelijkheden voor een trouwpak-op-maat zijn enorm. Je kiest zelf de stof, de voering, de knopen en het model. Natuurlijk wordt je naam, of je trouwdatum, in het pak geborduurd. Van Westen mannen heeft de kennis en de ervaring om je hierin te adviseren. De grondlegger van dit bedrijf, Johannes van Westen, was kleermaker toen hij in 1923 voor zichzelf begon en de kennis van dit vak is nog steeds aanwezig in de huidige moderne mannenmodewinkel.

Historie

Goed om te weten dat van Westen mannen al een lange historie heeft, met veel vakkennis, een ongedwongen sfeer en toegewijde medewerkers, waaronder veel jonge mensen. Als sinds 1923 is deze winkel aanwezig in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag. Alle noodzakelijke veranderingen aan je trouwpak doen we zelf, in eigen atelier en dat doen we goed en gratis.

Afspraak maken

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over de trouwpakken bij van Westen mannen, dat doen we echter graag persoonlijk. We nodigen je uit om een afspraak te maken, zodat we tijd voor je kunnen inplannen. Een afspraak maken kan zowel telefonisch, 0115-436100 of online. Je bent welkom!

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.