0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Over ons

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is één van de grootste modewinkels van Zeeland, met een historie van 100 jaar en sinds 17 november 2023 zelfs met de titel Hofleverancier, een echt Zeeuws familiebedrijf dus. Het is een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geintegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken.

Met deze winkel grijpen we terug op onze rijke historie van 100 jaar. We waarderen ons verleden, `in het verleden liggen immers de antwoorden voor de toekomst`. Daarom is deze van Westen mannen winkel een ode aan onze ouders en grootouders, die de winkel hebben opgebouwd, maar nu natuurlijk wel met de allernieuwste internet technieken en een uitgebreide webshop. Zo proberen we dit bedrijf mooier en beter te maken dan het al was. Wat al die tijd is gebleven is de vertrouwde service, een goed advies van een prima verkoopteam, en natuurlijk fantastische mannenmode voor jong en oud, modisch of klassiek. Kortom: mooie-spullen-voor-mannen!

Het dorp Zaamslag is erg vitaal, je vindt er nog een groot aantal winkels, vele al met de derde of vierde generatie. Enkele daarvan hebben ook een regiofunctie, waaronder van Westen mannen. In Zaamslag is ruim voldoende parkeerruimte voor de deur, allemaal gratis. Het is dus handig en snel shoppen in dit gezellige dorp.

Je bent welkom!

Johan en Peter van Westen en het hele van Westen mannen teamOm je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters