Over ons

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar. In de zomer van 2015 is er een compleet nieuwe winkel neergezet, met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geintegreerd, een Volkswagen T1 bus uit 1962 als blikvanger, veel vintage meubels en technische primeurs die winkelen nog leuker maken.

Met deze nieuwe winkel grijpen we terug op onze rijke historie van bijna 100 jaar. We waarderen ons verleden, `om een toekomst op te kunnen bouwen moet je het verleden niet vergeten`. Dat doen we dan ook zeker niet, daarom is de nieuwe van Westen mannen winkel een ode aan onze ouders en grootouders, die de winkel hebben opgebouwd, maar nu natuurlijk wel met de allernieuwste internet technieken, waarvan sommige zelfs in Nederland nog nauwelijks te zien zijn. Zo proberen we dit bedrijf mooier en beter te maken dan het al was. Wat wel is gebleven is de vertrouwde service, een goed advies van een prima verkoopteam, en natuurlijk fantastische mannenmode voor jong en oud, modisch of klassiek.

En waarom een nieuwe naam, van Westen mannen in plaats van Van Westen mannenmode? Omdat er vanaf nu in de winkel meer te koop is dan enkel mode, je vindt er ook interessante boeken, reisgidsen, Italiaans scheergerei van Proraso, wallets, en vele andere interessante dingen voor mannen. Kortom, een winkel waar veel gebeurt, een winkel die in een campagne van Microsoft al de winkel-van-de-toekomst is genoemd.

Je bent welkom!

Johan en Peter van Westen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide