0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Disclaimer

Inhoud:
De op deze website getoonde informatie wordt door Van Westen Mannen met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.
Links:
Op onze website staan bepaalde (hyper)links die leiden naar websites van derden. Deze sites zijn bedoeld ter informatie en zijn geen eigendom van Van Westen Mannen
Van Westen Mannen kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.
Copyright:
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Van Westen Mannen. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Van Westen Mannen.
Privacy:
Alle gegevens die je invoert zullen uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor zij aan van Westen Mannen zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat van Westen Mannen zonder jouw toestemming je persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.
Juridische geldigheid van de disclaimer:
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters