0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht
Kostuums

Kostuums

38 gevonden artikelen
Filters
Filters

Kostuums

 In 1923 begon de kleermaker Johannes van Westen een eigen bedrijf in Zaamslag. Hij verstond het vak van kleermaker heel goed en wist vele mannen een mooi pak aan te meten. In het van Westen mannen archief zijn een paar originele leerboeken van kleermaker Johannes van Westen te vinden uit die tijd. Nu, bijna 100 jaar later, is dat kleermakers-DNA nog te herkennen, want bij van Westen mannen hebben we liefde voor dit vak en is er nog heel veel kennis aanwezig. Je proeft het in de collectie, het advies en het atelierwerk dat nog steeds wordt gedaan.
 

Kostuums voor elke gelegenheid

 Voor elke gelegenheid kun je bij van Westen mannen terecht voor een mooi pak. Zo hebben we een prima collectie business kostuums, met het merk Carl Gross als topper. In het young business segment is CG Club of Gents prominent aanwezig, met slanke pasvormen en hier en daar gewaagde stoffen. Van Westen mannen kun je gerust ook trouwspecialist noemen, we werken met het Portugese merk Roberto Vicenti en het Nederlandse trouwlabel Immediate.

Maatpakken

Het kleermakers DNA van vroeger komt het meest tot uiting in de maatpakken, die van Westen mannen uiteraard ook aanbiedt. Prachtige Italiaanse stoffen, mooie voeringen, bijzondere knopen; bij een maatpak kies je het allemaal zelf uit en we borduren je naam ook nog in het pak. Samen met jou stellen we zo een prachtig maatpak samen, waardoor je altijd een uniek kostuum hebt dat als gegoten zit.

Kostuums online

Uiteraard kun je in onze webshop een kostuum bestellen, maar de ervaring leert dat dat niet zo makkelijk is. De stoffen zijn op een beeldscherm niet goed te zien en een pak vraagt toch ook wel een goed advies en een sterke service en dat kan het beste in de winkel. Maar weet je welk kostuum je wilt en je weet de maat, dan kun je het zeker in onze webshop bestellen. Betaal veilig, bezorgen is gratis en indien nodig geven we je extra advies per e-mail. En mocht blijken dat je toch een andere maat nodig hebt, dan kun je het binnen 14 dagen retour sturen, of in de winkel langskomen voor advies en atelierservice. Je bent welkom, we delen onze passie voor een mooi pak graag met jou!

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.