Shirts
Filters

Merken

Verwijder alle filters
×

Shirts - Profuomo

Filters

Overhemden Profuomo

Wil je bij je kostuum of colbert een passend overhemd, dan is Profuomo zeker je merk. Business shirts van Profuomo hebben een stijlvol Italiaans design, kunnen prima gedragen worden met een das, maar zijn ook helemaal goed op een mooie jeans en een trendy trui.

Mooie dessins

Van Westen mannen laat je graag kennismaken met de overhemden van Profuomo. Je ziet bij van Westen mannen zeker niet alleen mooie uni shirts in wit en lichtblauw, maar ook de nieuwste dessins, zoals fijne streepjes, ruiten en grafische prints. Alle ideeën hiervoor komen van Italiaanse beurzen, waar de laatste trends altijd worden gespot en daarna vertaald naar de collectie van Profuomo.

Draagcomfort: strijkvrij katoen

De overhemden van Profuomo zijn gemaakt van strijkvrije katoen, met de slogan: wash it, hang it, wear it. Ze voelen heerlijk aan op je huid en zijn een genot in het dragen. Maar natuurlijk moet je dit zelf ervaren, je zult niet worden teleurgesteld.

Bestel nu een Profuomo overhemd


Van Westen mannen is met de webshop verbonden met de voorraad van Profuomo, dus de grootst mogelijke keus. Tel daarbij het voordeel van snel en makkelijk betalen en vertrouwd kopen bij de grootste mannenmodewinkel van Zeeland. Een sterke service en goede voorwaarden zijn voor ons vanzelfsprekend. Probeer het vandaag nog en bestel nu zo`n mooi overhemd van Profuomo.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide