• snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Stichting Present

13 december 2019

Van Westen mannen draagt Stichting Present een warm hart toe en ondersteunt dit initiatief met een bijdrage.

Stichting Present Terneuzen gelooft dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. De kloof tussen het daadwerkelijk in actie komen en die bereidheid is vaak groot voor mensen. Daar is een verbindende schakel voor nodig. Present Terneuzen biedt die schakel. Zij stellen duidelijke voorwaarden aan de praktische hulp die geboden wordt. Er moet sprake zijn van weinig tot geen financiële middelen. Niet iedereen heeft familie, vrienden of bekenden die kunnen helpen bij werkzaamheden, zoals een verhuizing of opruimklus. Daarnaast zijn mensen die de hulp ontvangen vanwege lichamelijke of psychische klachten niet in staat om zelf de handen uit de mouwen te steken.

Alle hulpvragen worden aangemeld door Maatschappelijke Organisaties, daarmee voorziet de stichting in een steeds groter wordende vraag, waar professionele organisaties de handen en tijd niet voor hebben.
Heel blij zijn wij met bedrijven die hun maatschappelijk betrokkenheid tonen: Van Westen mannen draagt Present Terneuzen een warm hart toe en ondersteunt dit initiatief met een bijdrage.

Stichting Present Terneuzen is sinds november 2016 actief in de gemeente Terneuzen. Present biedt vrijwilligers de mogelijkheid om zich in eigen woonplaats in te zetten voor mensen die te maken hebben met eenzaamheid, armoede en een slechte gezondheid. In 2019 hebben zich in 66 projecten al 276 vrijwilligers ingezet in eenmalige projecten.

Iedereen kan meehelpen; ontdek hoeveel plezier het geeft om op basis van jouw tijd en kwaliteiten samen met een groepje, team of gezin een ander te helpen. Present Terneuzen helpt bij het vinden van het juiste project. Meer weten: www.presentterneuzen.nl


« Terug naar overzicht
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters