0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Het jubileumjaar 2023

17 februari 2023

Wat een mooi jaar was 2023. We vierden heel het jaar het 100-jarig bestaan van ons bedrijf. Op deze pagina kun je meegenieten van dit bijzondere jaar. De nieuwste foto`s staan bovenaan.Het jubileumjaar had niet mooier kunnen eindigen, want precies op de dag dat 100 jaar geleden Johannes van Westen en Elizabeth Fraanje in Zaamslag een winkel begonnen, ontvingen we het predicaat HOFLEVERANCIER. We kregen officieel te horen dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om aan Van Westen Mannenmode BV het recht te verlenen tot het voeren van het koninklijk wapen, met de toevoeging Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Mede hierdoor was de jubileumviering echt helemaal super. Van deze avond is een mooie sfeerreportage gemaakt, klik HIER om deze op Youtube te bekijken.Bij zo`n bijzonder jubileum hoort een geschiedenisboek. We zijn diep in onze historie gedoken en er is een prachtig boek van gemaakt, een tijdsdocument van 100 jaar ondernemen. Precies op de dag dat de winkel het 100 jarig bestaan vierde werd het eerste exemplaar overhandigd aan de inmiddels 91-jarige Diny van Westen - van Driel..Samen met het merk Vanguard organiseerden we weer een Vanguard Road Tour. Vanuit Zaamslag gingen een heleboel motoren van start voor een mooie route door onze streek. Na afloop een lekkere lunch en napraten. Een prachtige dag!

Een hoogtepunt in het jaar was de Fashion Show aan de Schelde, bij paviljoen BEET op De Griete. Een geweldige avond, met werkelijk top weer, heerlijke muziek, voorbijvarende containerboten, mooi geklede mensen en lekker eten en drinken. Wat was dit gaaf. Kijk op Youtube naar de video van deze avond.


Een hele leuke samenwerking met het merk Butcher of Blue. Dit wordt echt een collectors item, een T-shirt met een Zeeuws accent, een variatie op de Zeeuwse knoop. We gaven er in de maand juni 100 weg, er zijn nog enkele te koop in de winkel.


Ter gelegenheid van ons jubileum is er een echte special: het jubileumbier. Een pittig blond biertje van brouwer Barbier. Lekker!!!


Met een gedeelte van het team bezoeken we de schoenenfabriek Van Bommel in Moergestel. Onder de indruk van de passie waarmee schoenen daar worden gemaakt.


Eén van de leukste dingen om te doen: met een oude VW T1 bus dwars door Zeeuws-Vlaanderen, op zoek naar mooie plekjes en interessante verhalen. Wat is onze streek mooi en wat is het een toffe video serie geworden. Kijk op Youtube bij van Westen mannenmode en kies voor de playlist Dwars door Zeeuws-Vlaanderen.


Een bijzondere verschijning in ons jubileumjaar, deze retro VW T1 bus. We hebben hem nodig voor onze video serie Dwars door Zeeuws-Vlaanderen. Super tof toch?


Een echte terug-naar-vroeger-Zaamslag-avond, met oude foto`s van Zaamslag, klederdracht die zeker 100 jaar geleden nog werd gedragen en ouderwetse lekkernijen.

In ons jubileumjaar openen we ons archief. In de winkel wordt een mini-museum ingericht met een paar mooie archiefstukken uit de afgelopen 100 jaar.
Elke maand zijn er 100 prijzen te winnen. In de maand maart was dat een avondje naar de film. Zo gingen we met 100 klanten naar de bioscoop in Terneuzen.


Een GROOMSNIGHT in de winkel, alleen voor mannen. We informeren de bruidegommen over de nieuwste trends in trouwpakken, er is een bierproeverij en stoere bites. Een zeer geslaagde avond, voor de aanstaande bruidegommen, vaders, best men en vrienden.


Van 5 tot 8 februari is het hele van Westen mannen team op reis naar fabrikanten in Duitsland. We brengen een bezoek aan Olymp in Stuttgart en Carl Gross in Neurenberg. Leerzame, maar ook hele gezellige dagen met heel het team.


Op zaterdag 4 februari een gezellige middag, waarbij we het glas heffen op ons jubileum en genieten van een optreden van de Bierkaai Brass in de winkel.


Precies 100 jaar nadat Johannes van Westen zich in Zaamslag vestigde vieren we op 1 februari 2023 het 100-jarig bestaan. Samen met heel veel medewerkers, oud-medewerkers en familie. Een prachtige avond, met terugblikken, speeches, cadeaus en lekkere muziek. Op de foto vlnr. Jostine en Peter van Westen, Diny van Westen - van Driel en Johan en Wouterien van Westen.
« Terug naar overzicht

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters