• snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Het jubileumjaar 2023

17 februari 2023

Wat hebben we ernaar uitgekeken: ons jubileumjaar, 100 jaar van Westen mannen. Op deze pagina plaatsen we telkens een foto van een activiteit of festiviteit in dit bijzondere jaar....


Precies 100 jaar nadat Johannes van Westen zich in Zaamslag vestigde vieren we op 1 februari 2023 het 100-jarig bestaan. Samen met heel veel medewerkers, oud-medewerkers en familie. Een prachtige avond, met terugblikken, speeches, cadeaus en lekkere muziek. Op de foto vlnr. Jostine en Peter van Westen, Diny van Westen - van Driel en Johan en Wouterien van Westen.


Op zaterdag 4 februari een gezellige middag, waarbij we het glas heffen op ons jubileum en genieten van een optreden van de Bierkaai Brass in de winkel. 


Van 5 tot 8 februari is het hele van Westen mannen team op reis naar fabrikanten in Duitsland. We brengen een bezoek aan Olymp in Stuttgart en Carl Gross in Neurenberg. Leerzame, maar ook hele gezellige dagen met heel het team.


Een GROOMSNIGHT in de winkel, alleen voor mannen. We informeren de bruidegommen over de niieuwste trends in trouwpakken, er is een bierproeverij en stoere bites. Een zeer geslaagde avond, voor de aanstaande bruidegommen, vaders, best men en vrienden.

« Terug naar overzicht
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang de laatste info.
Divide

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters