0115 436100
  • snel geleverd
  • niet goed, geld terug
  • 5% spaarbonus bij jouw online aankoop
  • vanaf €50,- gratis verzending
  • 14 dagen retourrecht

Leuke job in jarige winkel

17 februari 2023

Wie zoeken we?

Zonder goede medewerkers zijn fysieke winkels nergens. Je merkt het direct als je met enthousiaste mensen te maken hebt, dat doet je met een goed gevoel de winkel uitgaan. Van Westen mannen heeft, als grote modewinkel, een heel team met zulke gedreven medewerkers. Ieder specialist op zijn of haar vakgebied, van verkoop, tot styling, marketing en ontvangst goederen. Het team kan nieuwe collega`s gebruiken, we zijn op zoek naar:

MEDEWERKER LOGISTIEK (m/v), voor 3 of 4 dagen in de week (dagen in overleg). Een belangrijke taak, je bent verantwoordelijk voor de ontvangst van alle goederen, die via de lift naar de goederen-ontvangst worden gebracht. Daar wordt alles uitgepakt, geprijsd en klaargemaakt om naar de winkel gebracht te worden. Een erg leuke job voor iemand die houdt van organiseren, plannen, secuur werken en aanpakken als het nodig is....


Wat bieden we?

Een leuke baan met een salaris volgens de CAO textieldetailhandel.

Werken in een grote mannenmodewinkel, met toffe mensen, mode en merken.

Een gezellig en divers team, dat naast hard werken ook heerlijk kan feesten en geinen...

Wie zijn wij?

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is één van de grootste modewinkels van Zeeland. Dit jaar vieren we ons 100 jarig bestaan, met veel activiteiten en festiviteiten. Het is een winkel met veel sfeer en beleving, een horeca afdeling op een bijzondere plaats, webshop en winkel volledig geintegreerd, een Volkswagen T1 bus als blikvanger middenin de winkel, veel vintage meubelen en technische primeurs die winkelen nog leuker maken.

Nieuwsgierig geworden, of gelijk solliciteren? Graag nodigen we je uit om je sollicitatie met foto en CV te sturen naar [email protected]. Wil je meer info over deze vacatures, bel dan 0115 436100 en vraag naar Peter.







« Terug naar overzicht

Om je de beste gebruikerservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Als je onze site gebruikt, gaan we ervan uit dat je akkoord bent. Bekijk ons cookiebeleid.

Filters